Scaletec Oy

Erilaisten muottien ja ruiskuvalettujen tuotteiden valmistus laadukkaasti ja kilpailukykyisesti Suomessa.

Scaletec on Turussa sijaitseva asiantuntija- ja alihankintayritys, joka tarjoaa 1- ja 2-komponenttituotteiden valmistusta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja haluamme olla luonteva osa heidän liiketoimintaansa. Olemme toimineet yli kolmenkymmenen vuoden ajan jatkuvasti kehittyen ja kasvaen. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme aktiivisella otteella ja nykypäivän menetelmin.

Ruiskuvalu

Teemme ruiskuvaluyksikössämme sekä koevalut että varsinaisen tuotannon. Sarjakokomme soveltuvat eri kokoluokan yritysten tarpeisiin ja ne vaihtelevat tyypillisesti muutamista kymmenistä jopa satoihin tuhansiin kappaleisiin.

Lue lisää

Muotinvalmistus

Toteutamme muottien suunnittelun sekä valmistuksen itsenäisesti omissa tiloissamme vankan kokemuksen turvin. Valtaosa tekemistämme työkaluista on hybridialumiini ruiskuvalumuotteja, mutta niitä tehdään myös muista materiaaleista ja muihin tarkoituksiin.

Lue lisää

Protot

Yksi neljästä Scaletec Oy:n ydintoiminta-alueesta on CNC-koneistus pitkällä kokemuksella. Cnc-yksikkömme tekee monipuolista koneistusta erilaisiin tarkoituksiin lähes kaikista lastuavista materiaaleista.

Lue lisää

Komposiittimallit

Teemme isot mallit, lestit ja muotit robottijyrsimellä, joka on ollut osana tuotantoamme vuodesta 2010. Käytössämme on kahdeksan akselia ja työstettävät kappaleet ovat kooltaan suuria.

Lue lisää
Vahvaa osaamista

Palvelut

Palveluvalikoimamme on laaja. Kauttamme saat ruiskupuristetut osat tai tuotteet, ruiskupuristusmuottien suunnittelun ja valmistuksen sekä monikomponentti- ja komposiittituotteet. Pystymme kustannustehokkaasti toteuttamaan myös erilaiset prototyypit ja koesarjat. Monipuolinen konekantamme mahdollistaa sen, että saat kauttamme laajemman palvelun ja kokonaisuuden yhden toimijan kautta.

Osaava henkilökuntamme auttaa mielellään ja jakaa ammattitaitoaan myös sinun yrityksesi toiminnan tueksi, niin tuotantoon liittyvissä kysymyksissä, kuin materiaalivalinnoissa. Lisäksi meiltä löytyy omasta varastostamme laaja valikoima materiaaleja, joten pystymme palvelemaan tarvittaessa nopealla aikataululla.

Muottien valmistus on omissa käsissämme.

Pitkällä kokemuksella teemme muottisuunnittelun ja muottien valmistuksen täysin itsenäisesti. Valtaosa yrityksen tekemistä työkaluista on hybridialumiini ruiskupuristusmuotteja, mutta niitä tehdään myös muista materiaaleista sekä moniin eri tarkoituksiin.

Lue lisää

Meille yrityksen yhteistyökumppaneiden valinnassa tärkeää on yhteistyökumppanin oikea koko. Haluamme kumppaneita, joille olemme merkittävä toimija ja jotka haluavat panostaa yhdessä tekemiseen. Scaletec on osannut ennakoida tarpeemme ja materiaaleja on aina ollut saatavilla. Jos yhteistyössä on ilmennyt ongelmia, ne on aina hoidettu nopeasti ja luotettavasti.

Kati Van HeerdenEl&Site Oy