Skip to main content

Ruiskuvalu

Ruiskuvalu

Teemme ruiskuvaluyksikössämme sekä koevalut että varsinaisen tuotannon. Sarjakokomme soveltuvat eri kokoluokan yritysten tarpeisiin ja ne vaihtelevat tyypillisesti muutamista kymmenistä jopa satoihin tuhansiin kappaleisiin. Monipuolinen konekantamme soveltuu 1- ja 2-komponenttituotteiden valmistukseen. Koneidemme kokoluokka vaihtelee 20 tonnista 300 tonniin ja valmiit kappaleet välillä 1-1500 grammaa.

Pystymme toteuttamaan nopealla aikataululla asiakkaidemme toiveiden mukaiset materiaali- ja värikokeilut sekä työkalujen muutokset ja hienosäädöt. Nopeutemme ja joustavuutemme perustuvat siihen, että muotinvalmistus- sekä ruiskuvaluyksikkö löytyvät saman katon alta. Muita tarjoamiamme palveluita ovat lasermerkkaus, tampopainatus, 3D-mittaus, pintakäsittely omassa maalaamossamme, kokoonpano ja ultraäänihitsaus.

Ruiskuvalu voidaan tehdä asiakkaan omista muoteista, mutta tarvittaessa oma muotinvalmistusyksikkömme kykenee toteuttamaan muotin suunnittelun sekä valmistuksen asiakkaan toiveiden pohjalta.

Ota yhteyttä