Ruiskuvalu

Ruiskuvalu

Teemme ruiskuvaluyksikössämme sekä koevalut että varsinaisen tuotannon. Sarjakokomme soveltuvat eri kokoluokan yritysten tarpeisiin ja ne vaihtelevat tyypillisesti muutamista kymmenistä jopa satoihin tuhansiin kappaleisiin. Monipuolinen konekantamme soveltuu 1- ja 2-komponenttituotteiden valmistukseen. Koneidemme kokoluokka vaihtelee 20 tonnista 300 tonniin ja valmiit kappaleet välillä 1-1500 grammaa.

Pystymme toteuttamaan nopealla aikataululla asiakkaidemme toiveiden mukaiset materiaali- ja värikokeilut sekä työkalujen muutokset ja hienosäädöt. Nopeutemme ja joustavuutemme perustuvat siihen, että muotinvalmistus- sekä ruiskuvaluyksikkö löytyvät saman katon alta. Muita tarjoamiamme palveluita ovat lasermerkkaus, tampopainatus, 3D-mittaus, pintakäsittely omassa maalaamossamme, kokoonpano ja ultraäänihitsaus.

Ruiskuvalu voidaan tehdä asiakkaan omista muoteista, mutta tarvittaessa oma muotinvalmistusyksikkömme kykenee toteuttamaan muotin suunnittelun sekä valmistuksen asiakkaan toiveiden pohjalta.

Ota yhteyttä